9.5.2016 SONAX XTREME Vahat ovat Tekniikan Maailman vahatestin testivoittajat

Tekniikan Maailma julkaisi lehdessä 09/2016 tekemänsä vahatestin. Testissä oli mukana kuusi vahaparia eri tuotemerkeiltä. SONAX XTREME Vahat ovat testivoittajia huikealla 9,3 arvosanalla. Testissä oli mukana SONAX XTREME Cleaner + Wax 3 ja SONAX XTREME Brilliant Wax 1 -vahat.

Autot vahattiin kahdella eri vahalla, ensin puhdistavalla ja tämän jälkeen suojaavalla vahalla. Kiiltoa mitattiin ennen vahausta, heti vahauksen jälkeen ja parin kuukauden aikana vahauksesta. Testissä arvioitiin kiillon nousua, kiillon säilymistä, käytettävyyttä, sääkaappikokeita, kontaktikulmaa ja puhdistavuutta. SONAX vahojen helppokäyttöisyys, puhdistavuus ja kiilto saivat täydet kymmenen pistettä. SONAX vahojen loppuarvostelu on hienoa luettavaa ” Loistava kokonaisuus autonhoitoon. Helppokäyttöinen, hyvin puhdistava ja kiiltonsa säilyttävä. Ei oikeastaan mitään heikkoa osa-aluetta.”

Kaikki SONAX XTREME vahat ovat uudenaikaisia Hybridivahoja jotka jättävät erittäin sileän pinnan ja helmiäisefektimäisen kiillon. Tekniikan Maailman testivoittajien lisäksi valikoimasta löytyy puhdistavuudeltaan näiden kahden väliin sijoittuva SONAX Polish + Wax 2. Oikea vaha valitaan auton maalipinnan kunnon mukaan. Laadukkaan ja helppokäyttöisen vahan lisäksi kunnolliset tarvikkeet ovat erittäin tärkeä osa auton vahausta. SONAX Vahan levityssieni ja Mikrokuituliina tekevät vahauksesta entistäkin helpompaa.