25.4.2016 SONAX Pikavaha on AutoBild Suomi pikavahatestin testivoittaja

AutoBild Suomi julkaisi lehdessä 5/2016 tekemänsä pikavahatestin. Testissä oli mukana 13 suihkutettavaa pikavahaa. Testin voitti SONAX Pikavaha.

Yhä harvempi autoilija haluaa tänä päivänä kuluttaa aikaa auton kiillotukseen. Markkinoilla on nykyään runsaasti nopeaan vahaukseen tarkoitettuja pikavahoja, jotka ovat ratkaisu kiireisen autoilijan autonhoitoon. Testissä arvioitiin 6 eri osa-aluetta, kiillon lisääntymistä, sävyn syvyyttä ja tasaisuutta, tuotteen levitystä ja kiillotusta, kiillon kestoa shampoopesussa, kiillon kestoa liuotinpesussa sekä hintaa. Kun kaikkien osa-alueiden pisteet laskettiin yhteen, SONAX Pikavaha sai testissä ainoana erinomaisen arvosanan, 77 pisteellä.

Jos autonhoidolle on huonosti tilaa tai aikaa on rajoitetusti, helppokäyttöinen SONAX Pikavaha on mainio vaihtoehto vahaamiseen. SONAX Pikavahan voi levittää suoraan pestylle, kostealle maalipinnalle jolloin auton kuivaus ja  kiillotus hoituu kätevästi samalla kertaa. Käsittelyyn tarvitaan ainoastaan laadukas mikrokuituliina.

SONAX Pikavahan tuotenumero SO 988 200